Asennus: MAG250/254/256

Ratkaisu

Yhdistä MAG LAITTEESI televisioosi & internet, tee seuraavat; Mene: Settings—> System Settings -->Servers —>Portals Set Portal 1: Suomi-iptv Set Portal 1 URL ( kts.sähköpostisi ) Set Portal 2 Name: jätä tyhjäksi Set Portal 2 URL: jätä tyhjäksi -->General: aseta NTP server:pool.ntp.org Tallenna & uudelleen käynnistä laitteesi.

Kun laite käynnistyy niin odota, että kanavat alkavat näkymään/listautuu.

Kts.kuvat:
Kuva ohjeistus