Kuinka kirjaudun omapalveluuni?

Ratkaisu

Meidän uusi omapalveluun pääset pääsivuiltamme kohdasta "Kirjaudu" ja käyttäjätunnuksesi & salasana on linjassasi

esim: http://(sivunosoite).fi:username=XnTimMn007&password=kG5j4eieRS&type=m3u&output=m3u8

username:XnTimMn007
password:kG5j4eieRS

Sillä pääset kirjautumaan omapalveluusi ja valitsemaan maat mitkä näkyvät paketissasi, yksittäisiä kanavia ei voi vaihtaa. Näet samalla pakettisi voimassaoloajan. HUOM! älä laita MAG / Enigma2 MAC osoitetta kenttään jos et tiedä mitä teet, jos laitat virheellisesti siihen MAC osoitteen niin sitä ei voida poistaa muutenkuin poistamalla linjasi (uusinta maksu). Jos haluat käyttää MAG/Enigma2 niin lähetä MAC osoite asiakaspalveluumme niin me laitamme sen täältä käsin.

Ohjeet:
Dashboard:(Siitä näet pakettisi voimassaoloajan.)
Edit line: (Siitä voit muokata linjaasi.)
Download line: (Siitä voit ladata omanlinjasi, jos vaikka käytät Starbox yms.)
EPG: (Ohjelmaopas jos käytät esim IPTV smarters ohjelmaa niin EPG täytyy ladata erikseen sinne.)
*HUOM Enigma ja MAG boksit tunnistavat automaattisesti meidän EPG listauksen.*
Report: (Siitä voit myös ilmoittaa mitkä kanavat eivät toimi, helpoin on laittaa vain tiketti meille.)