Kuinka maksan COINBASE / Bitcoin?

Ratkaisu

Tässä opastamme kuinka saat ostettua bitcoin ja maksettua bitcoin, helppoa kuin mikä.

1. Tee käyttäjätunnus Coinbase.com

Kun olet luonut tilin, vahvista henkilökohtaiset tiedot ja kirjaudu sisään.
Sinua saatetaan pyytää lähettämään ID-kortti/henkilötodistus (samakuin paypal).Kun olet kirjautunut sisään, jatka seuraavaan vaiheeseen.

2. Navigoi "settings" /asetukset kohtaan:

Siirry oikeassa yläkulmassa ja napsauta nimeäsi.
Pudotusvalikosta tulisi valita "Asetukset". Napsauta sitten "Maksutavat"
yläreunassa olevassa valikossa ja sinun pitäisi nähdä jotain, joka näyttää tältä:

Napsauta Lisää maksutapaa oikeassa yläkulmassa.

3. Lisää "Luottokortti/prepaid- kortti"

4. Anna luotto- / maksukorttitietosi (samakuin paypal)
Huomaa, että Coinbase hyväksyy tällä hetkellä vain Visa- ja Mastercard-luottokortit.

5. Vahvistus
Sinun pitäisi nähdä alla oleva vahvistus. Jos näin on, luotto- / maksukortti on lisätty onnistuneesti!

6. Osta Bitcoins!
Siirry ostosivulle ja näet widgetin, joka näyttää alla olevalta kuvalta:

Anna summa, jonka haluat ostaa, ja napsauta "Osta Bitcoin heti". Kolikot toimitetaan sitten Coinbase-lompakkoosi välittömästi!

______________________________________________________________________________________________________________________________

Katselupaketin maksaminen bitcoin, lähettämällä pakettia vastaavan summan bitcoin (valmiina kun painaa "osta paketti")
Lähetys:

BTC address/osoite kohtaan, meidän paketin ilmoittama lompakon osoite tuohon punaiselle kohdalle ja valmis.
Heti kun maksu näkyy niin lähetämme katselulinkin sähköpostiisi. Helppoa kuin heinänteko.