Kuinka asentaa SmartIPTV?

Ratkaisu

Yleiskuva SIPTV: stä

Tämän sovelluksen avulla voit toistaa OTT- ja IPTV-lähetyksiä Smart TV: ssä.
Tällä hetkellä SIPTV on eniten käytetty sovellus IPTV-kanavien suoratoistoon Smart TV: ssä,
jossa on usein päivityksiä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.
Tämä sovellus tukee myös EPG: tä sekä Piconsia ja ryhmittelyä.
Jotta EPG-, Picons- ja kanavaryhmät, m3u-tiedosto tai URL-osoite, jonka lataat tähän sovellukseen, on oltava m3u-vaihtoehtoja.
Huomaa, että sovelluksessa ei ole kanavia, sinun on lisättävä oma m3u-soittolistasi.
IPTV-kanavien lisääminen SIPTV: hen

Vaihe 1: Aloita lataamalla Smart IPTV App.
Huomaa: App tarjoaa aluksi 7 päivän ilmaisen kokeilun.
Kun sovellus on umpeutunut, voit hankkia sen uudelleen sisäänrakennetulla mikrotransaktiolla lahjoittamalla 5,49 euron maksun. *Kertamaksu*

Vaihe 2: Kun olet avannut sovelluksen ja näet television Mac-osoitteen.
Kirjoita se valmiiksi seuraavaan vaiheeseen. * Huomaa, että yllä olevassa kuvassa MAC-osoite on piilotettu.

Vaihe 3: Avaa Playlist Uploader -sivu.
Aseta TV-Mac-osoite ja nouda/lataa M3U with options linja omapalvelusta
*kts.säshköposti* ja valitse myös "Keep Online" ja paina "LIsää tiedosto/ choose file" +valitse IPTV logos kohdasta ExUSSR.

Vaihe 4: Kun olet ladannut soittolistan onnistuneesti, käynnistä Smart IPTV -sovellus uudelleen ja kanavat näytetään.

HUOMAUTUS: Parempi poistaa ensin soittolista ja lataa se sitten, eli ensin Reset playlist.